Alimentació i dietètica

Autor: Martínez Álvarez, Jesús Román

Sección: SALUD - Guías de Salud y Enfermedades

Alimentació i dietètica

Alimentació i dietètica

32,80€ IVA INCLUIDO

Editorial:
MARCOMBO
Publicación:
01/06/2019
Colección:
MARCOMBO FORMACIÓN
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Aquest llibre desenvolupa els continguts que els titols, adaptats al Reial Decret 1147/2011 del 29 de juliol que estableix el titol de Tecnic en Cures Auxiliars dfInfermeria i els corresponents ensenyaments minims, assignen al modul dfAlimentacio i Dietetica inclos en el primer curs academic del Cicle Formatiu de Grau Mitja de Tecnic en Cures Auxiliars dfInfermeria (TCAI). El manual es …

Aquest llibre desenvolupa els continguts que els titols, adaptats al Reial Decret 1147/2011 del 29 de juliol que estableix el titol de Tecnic en Cures Auxiliars dfInfermeria i els corresponents ensenyaments minims, assignen al modul dfAlimentacio i Dietetica inclos en el primer curs academic del Cicle Formatiu de Grau Mitja de Tecnic en Cures Auxiliars dfInfermeria (TCAI). El manual es presenta com a una eina de treball per a facilitar el proces dfaprenentatge i dfadquisicio dels coneixements basics necessaris en lfarea de nutricio i dietetica destinats a un futur TCAI. Sforganitza en sis moduls que inclouen: formacio teorica, exercicis resolts i per resoldre per lfalumne, activitats practiques en grups i dfaplicacio dels coneixements adquirits, aixi com de familiaritzacio amb les cerques bibliografiques online. Aixi mateix, aquest llibre recull diferents grafics, imatges, esquemes i exemples que faciliten el proces dfensenyament i resums finals dels punts clau o de mes rellevancia. Al final de cada modul, trobaras un questionari tipus test a fi dfavaluar els coneixements teorics i una serie dfactivitats dfaplicacio practica. A mes, el llibre inclou una serie dfannexos i cites bibliografiques que faciliten a lfalumne el contacte amb material addicional dfutilitat, aixi com eines validades que sfusen habitualment en la seva area laboral. Lfobjectiu final es que lfalumne adquireixi una serie de coneixements basics del camp de lfalimentacio i la dietetica adaptats a la seva activitat professional des dfun enfocament practic i dfaplicacio en la seva area laboral. El llibre es complementa amb una guia exclusiva per a docents que inclou la solucio de les activitats proposades a cada unitat, recursos i activitats dfampliacio. Jesus Roman Martinez Alvarez es professor a la Universidad Complutense de Madrid, president del comite cientific de la Sociedad Espanola de Dietetica y Ciencias de la Alimentacion, director de la revista Nutricion clinica y
Leer más

Más libros de Martínez Álvarez, Jesús Román

Más información del libro

Alimentació i dietètica

Editorial:
MARCOMBO
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-267-2658-2
EAN:
9788426726582
Nº páginas:
0
Colección:
MARCOMBO FORMACIÓN
Lengua:
CATALAN
Alto:
285 mm
Ancho:
195 mm
Sección:
SALUD
Sub-Sección:
Guías de Salud y Enfermedades

Otros libros en SALUD

También te pueden interesar